Wild van Wild 2019

Net zoals vorig jaar nodigen we je graag uit op onze Culinaire Wildproeverij op vrijdag 15 november 2019 om 19u00. In samenwerking met Eetclusief zorgen we voor een avond van culinair plezier.

In het landelijke kader van De Steenovens bieden we jou een compleet verzorgd wildarrangement dat gegarandeerd alle zintuigen prikkelt. Ben jij ook wild van wild? Reserveer dan snel je plaats voor deze onvergetelijke avond!

Wild van Wild

WILD VAN WILD MENU

WARM ONTVANGST MET
Sprankelend aperitief rond het haardvuur bij goed weer
Huisgebrande noten | kastanjes met Fleur de sel
Grissini’s | tapenade van doperwten-geitekaas
Zeeuws krokantje | currydip

WILD MENU
Amuse aan tafel
Carpaccio van hert I truffel | regiano
Consomme van wilde eend- ravioli met ganzelever- meloenparels
Staartvis- nori – Oosterschelde kreeft – kreeftenboter

WILDBUFFET
Geroosterde hertfilet op green EGG met rozemarijn
Fazant fine champagne
Everzwijnrug met bospaddestoeltjes
Vergezeld van
Amandelkroketjes | knolselderpuree | veenbesjes | peertje in rode wijn | Grondwitloof | spruitjes

Kastanjetaartje met Doyennepeer I ganache I moscovite van Madagascarvanille

Datum: 15 november 2019
Tijdstip: 19u00
Organisator: de Steenovens
Thema: Wild van Wild
Event partner: De Kruisveldhoeve
Catering: Eetclusief

Enkele sfeerbeelden van de vorige editie