Events

 • 16 februari 2024 – 19.00 uur.

  Vrijdag 16 februari vieren wij naar jaarlijkse gewoonte Valentijn in de Steenovens. Wil jij je geliefde eens verrassen met een romantische Valentijnsavond in het prachtige landelijke kader aan de oevers van de Schelde?

 • 20 oktober 2023 – 19.00 uur.

  Binnenkort gaat de jacht weer open. Hét moment dus om een wildmenu op tafel te toveren, van het hapje tot het hoofdgerecht en met een heerlijk nagerechtenbuffet als afsluiter. Wild is niet alledaags en een tikkeltje luxueus. Maar de chefs van Eetclusief zijn er door gebeten. En omdat jij ook zo’n liefhebber bent, maken we er een wild weekend van.

  Vrijdag 20 oktober serveren we een heerlijk wildmenu, all-in, van aperitief tot aangepaste wijnen én koffie of thee bij het nagerecht. Er is ook een BOB formule voor de chauffeur van dienst.

  Zondag 22 oktober staat er een Wild van Wild brunch klaar die start om 10.30 uur en eindigt om 17.00 uur.

 • 11 februari 2023 – 19.00 uur.

  Door een bewogen Corona periode hebben we er een tijdje moeten op wachten, maar dit jaar kunnen we jou terug verwennen met een heerlijk culinair diner. Laat de drukte even voor wat ze is en kom met je partner genieten van de rust, romantiek én gezelligheid van De Steenovens. De chefs van Eetclusief zorgen dit jaar voor een onvergetelijke avond, aan de gekende boorden van de Schelde!

 • 18 november 2022 – 19.00 uur.

  In het landelijke kader van De Steenovens bieden we jou dit jaar opnieuw een compleet verzorgd wildarrangement aan, dat gegarandeerd alle zintuigen prikkelt. Ben jij ook wild van wild? Aarzel niet en kom ook dit jaar proeven op onze prachtige locatie aan de boorden van de schelde.

 • 26 november 2021 – 19.00 uur.

  Vorig jaar waren we allemaal in de ban van Corona en konden we je niet laten genieten van onze Culinaire Wildproeverij. Dit jaar kunnen we jullie terug met open armen ontvangen en zorgen we, in samenwerking met Eetclusief op 26 november 2021 om 19 uur voor een onvergetelijk avond van culinair plezier.

  In het landelijke kader van De Steenovens bieden we jou een compleet verzorgd wildarrangement dat gegarandeerd alle zintuigen prikkelt. Ben jij ook wild van wild? Reserveer dan snel je plaats voor deze onvergetelijke avond!

 • 14 februari 2020 – 18.00 uur.

  Tot rust komen in onze natuurlijke omgeving aan de boorden van de Schelde en de chefs van Eetclusief die ook dit jaar zorgen voor een culinair diner. Verwen je partner en neem hem/haar mee in de prachtige rustieke oase van romantiek en gezelligheid van De Steenovens.

 • 15 november 2019 – 19.00 uur.

  Net zoals vorig jaar nodigen we je graag uit op onze Culinaire Wildproeverij op vrijdag 15 november 2019 om 19u00. In samenwerking met Eetclusief zorgen we voor een avond van culinair plezier.

  In het landelijke kader van De Steenovens bieden we jou een compleet verzorgd wildarrangement dat gegarandeerd alle zintuigen prikkelt. Ben jij ook wild van wild? Reserveer dan snel je plaats voor deze onvergetelijke avond!

 • 5 mei 2019 – 15.00 uur.

  Kinderen staan op 5 mei centraal in de Steenovens!

  We zorgen in de eerste plaats voor een aangepast kindermenu maar zeker ook voor spel en plezier: Een springkasteel, kindergrime, ... en een grote tuin om plezier te maken! Ondertussen kunnen de mama’s, papa’s, ... zorgeloos tafelen en heeft het feestvarken de tijd van zijn leven ! Ideaal toch?

 • 15 februari 2019 – 19.00 uur.

  Wil je de liefde van je leven met Valentijn de ultieme verrassing bezorgen? Neem hem of haar mee voor een culinaire uitstap in de prachtige rustieke oase van romantiek en gezelligheid van De Steenovens.

  De chefs van Eetclusief bieden u een met liefde bereid diner bij kaarslicht en Dj Thomcat zorgt voor de romantische sfeer en de muzikale omlijsting.

 • 23 november 2018 – 19.00 uur.

  Als liefhebber van authentiek Wild, nodigen wij u graag uit op onze Culinaire Wildproeverij op vrijdag 23 november 2018 om 19u00. In samenwerking met Eetclusief, doorbreken wij bestaande gedachten over Wild en laten je dit culinair plezier op onvergetelijke wijze proeven.

  Samen met vrienden, familie of collega’s ben je te gast op De Steenovens en bieden we een compleet verzorgd wildarrangement dat gegarandeerd alle zintuigen prikkelt en met haar vorm en inhoud ieder restaurantbezoek overstijgt. Ben jij ook wild van wild ?

 • 9 september 2018 – 18.00 uur.

  De Koninklijke Vereniging voor Natuur en Stedenschoon organiseert één van haar uitstappen in het historische landschap tussen de Kaai en De Steenoven te Sint-Amands. Haar werkgroepen zullen u graag begeleiden langs de “Steenovensroute” en u kennis laten maken met het prachtige landschap.

 • 19 juni 2018 – 18.00 uur.

  Open The Fridge en Aquafin organiseerden een prachtig culinair event in Provençaalse sfeer met Viki Geunes in samenwerking met J&M waarbij de gasten een totaal beleving genoten aan de hand van selectief gekozen decoratie en een prestigieuze buitenkeuken met passie voor gastronomie, onder het lover van de parkbomen in de tuin van de steenoven. Geniet samen met hen van de impressies.