Loading...

Wild van Wild

Als liefhebber van authentiek Wild, nodigen wij u graag uit op onze Culinaire Wildproeverij op vrijdag 23 november om 19u00. In samenwerking met Eetclusief, doorbreken wij bestaande gedachten over Wild en laten je dit culinair plezier op onvergetelijke wijze proeven.

Samen met vrienden, familie of collega’s ben je te gast op De Steenovens en bieden we een compleet verzorgd wildarrangement dat gegarandeerd alle zintuigen prikkelt en met haar vorm en inhoud ieder restaurantbezoek overstijgt. Ben jij ook wild van wild ?

WILD VAN WILD MENU

AMUSE AAN TAFEL
Carpaccio van hert – truffel olie – rucola – balsamico siroop – pijnboompitjes
Zalfje van gegrilde pompoen – kwartelfilet – pompoenpitten – rode wijn jus – rozemarijn
Consommé van wilde eend – kruidige pannekoekjes
Fazanten paté – witloofconfijt – brioche brood – gemarineerde rhumrozijntjes

WILD BUFFET
Gebraad van hinde – poivrade met cassis – veenbessenconfituur
Herteragout met zilveruitjes – spekjes met champignons
Fazant met fine champagnesaus en muscaatdruiven
Bladerdeeg van zalm – rivierkreeft – spinazie – bisque met room

Wintergroenten
Amandelkroketjes
Knolselderpuree

DESSERTBORDJE VAN DE CHEF

75 euro per persoon
(Inclusief een glaasje cava als aperitief + wijn, koffie en water)
(Supplement aangepaste wijnen + 10 euro per persoon)

Download de uitnodiging

Datum: 23 NOVEMBER 2018
Organisator: de Steenovens
Thema: Wild van Wild
Event partner: De Kruisveldhoeve 
Catering: Eetclusief

Reserveer hier
Uw eigen event?
2018-10-22T06:21:05+00:00