Wild van Wild Weekend 2023

Binnenkort gaat de jacht weer open. Hét moment dus om een wildmenu op tafel te toveren, van het hapje tot het hoofdgerecht en met een heerlijk nagerechtenbuffet als afsluiter. Wild is niet alledaags en een tikkeltje luxueus. Maar de chefs van Eetclusief zijn er door gebeten. En omdat jij ook zo’n liefhebber bent, maken we er een wild weekend van.

Vrijdag 20 oktober serveren we een heerlijk wildmenu, all-in, van aperitief tot aangepaste wijnen én koffie of thee bij het nagerecht. Er is ook een BOB formule voor de chauffeur van dienst.

Zondag 22 oktober staat er een Wild van Wild brunch klaar die start om 10.30 uur en eindigt om 17.00 uur.
Wild van Wild

WILD van WILD diner op vrijdag

Fris huisaperitief – Fine champagne – Limoen

Tortilla – Kwartelei – Truffel
Fine de claire – Yuzu prei
Quiche – Kastanje – Gerookte eend

Fazantpastei – Confijt venkel & zoete ui – Boterbrioche – Duindoornbes

Heldere soep – Wilde duif – Ravioli – Shiitake

Bretoense langoustine – Scheermes – Pastinaakschuim – Fideua

Ribstuk van Hert op oklahoma gegaard – Wildjus vin jaune
Gesmoorde groenten – Gekonfijte aardappel

Doyennépeer – Chocolade – Midorafolo – Amarena kers – Amandelkrokant

€ 95 per persoon
Inclusief alcoholische dranken (Cava bij ontvangst, wijnen, soft drinks, waters en koffie)

€ 79 per persoon
BOB formule (Geen alcoholische dranken, wel ontvangst met alcoholvrije apero)

Wild van Wild

WILD van WILD brunch op zondag

10.30 uur: Ontvangst met

Aperitief van de jacht
Brioche everzwijnham
Kaas croissant
Taartje van roerei – buikspek

11.30 uur: Herfstwandeling aan de Schelde met culinaire stops
Tocht langs oude molen en hertenboerderij met culinaire toets

13.00 uur: Start uitgebreid warm wildbuffet, aansluitend nagerechtenbuffet met koffie en thee

Bouillabaisse van Noordzeevis
Fazantblanquette – Boschampignons – Amandelkroketjes
Everzwijnragout – Karmeliet – Veenbesjes – Knolselderpuree
Hertfilet – Portosausje – Herfstgroen

Flensjes Grand Marnier – Soesjes warme chocolade
Amandelijs – Sabayon gepocheerde peer
Rijstpap limoenblad steranijs – Javanais – Miserable

€ 85 per persoon
Inclusief alcoholische dranken (Cava bij ontvangst, wijnen, soft drinks, waters en koffie)

Datum: 20 oktober 2023 om 19.00 u.
en: 22 oktober 2023 om 10.30 u.
Organisator: Steenovens nv
Thema: Wild van Wild
Event partner: De Kruisveldhoeve
Catering: Eetclusief