Wild van Wild 2024
Vrijdag 15 november 2024 openen we opnieuw de deuren van de Steenovens voor een exclusief wildmenu dat de rijke smaken van het wildseizoen perfect in de verf zet. In het sfeervolle kader aan de oevers van de Schelde nodigen we je uit voor een avond vol culinaire verwennerij, gecreëerd door de chefs van Eetclusief.
Van een verfijnd aperitief tot een luxueus nagerechtenbuffet – elk gerecht is zorgvuldig samengesteld met passie en vakmanschap. Het all-in arrangement omvat niet alleen voortreffelijke gerechten, maar ook bijpassende wijnen en koffie of thee.
Beleef een onvergetelijke avond van gastronomisch genot in het landelijke decor van de Steenovens. Plaatsen zijn beperkt, dus reserveer tijdig en verzeker jezelf van een plek aan onze feestelijk gedekte tafels.
WILD van WILD menu
Fris huisaperitief
Bonbon van Zalmforel – Rode biet – Tartelette
Ganzenlever – Italiaans sjalot
Wilde Zeebaars – Krokantje Kaviaar van Wilde forel
Groene kruiden – Zure room
Heldere soep – Wilde duif – Shiitake ravioli
Patrijs – Morieltjes – Groene krulkool
Pompoen – Zwarte look
Hert – Millefeuille van knolselderij
Gerookte schorseneer – Wildjus
Amandelcremeux – Hazelnoot – Sinaasappelkrokant
Koffieijs – Spongecake
—
€ 95 per persoon
Inclusief alcoholische dranken (Cava bij ontvangst, wijnen, soft drinks, waters en koffie)
Om alles snel en vlot te laten verlopen, vragen we u om op voorhand te reserveren en te betalen. U heeft de keuze om direct online te betalen of om de betaling op een later moment uit te voeren. In dit laatste geval krijgt u na het afronden van uw bestelling, een e-mail met daarin alle betaalgegevens. Het totale bedrag dient in 1 keer volledig betaald te worden.
Enkel dan zal uw reservatie bevestigd worden.