Wild van Wild 2022

Wild van Wild

WILD van WILD menu

HERFSTAPERITIEF
Krokantje van gerookte zalm, geroosterde paranoten en een kaaskoekje.

DEGUSTATIEBORDJES
Gebakken risotto met Zeelands goud en avocadocrème.
Hazenpastei met vin jaune du Jura, zoetzure groentes en een boterbrioche.

WILD MENU
Wilde duifhaasje met een zalfje van butternut, vadouvan en gesmoorde ui.
Fazant met broodkrokant, schorseneer en gefruite savooi.
Hert met een jus van bospaddenstoelen, geglaceerde herfstgroenten en amandelpatatjes.

DESSERT
Genoise van Doyennepeer, steranijs, Grand Marnier en karamelijs.

Datum: 18 november 2022
Tijdstip: 19.00 uur
Organisator: Steenovens nv
Thema: Wild van Wild
Event partner: De Kruisveldhoeve
Catering: Eetclusief

Enkele sfeerbeelden van een vorige Wild van Wild